VHF/SRC distanskurs
Diesel Power 2014 maj

På gång:
Vi önskar er alla en fin midsommarhelg!
Bengt Utterström & Lars W Gustavsson
Exteriör design av Ted Mannerfelt

Rupert 80 byggs i Sverige!


2012-05-13


Rupert Marines senaste design är en exklusiv 80-fots motoryacht avsedd för superyacht marknaden och andra köpare med mycket höga krav, säger Rupert Marines i ett pressmeddelande. Redaktionen på DagensBåtliv.se kan inte låta bli att ni alla våra läsare får ta del av detta oredigerade pressmeddelande. Titta och dröm med oss.


Rupert 80 är designad i samarbete med världskända designers och naval architects och den exteriöra designen är signerad Ted Mannerfelt. Rupert 80 är den första modellen i Rupert Yachts-serien som nu är under utveckling.

Rupert 80 byggs i Sverige av skickliga hantverkare till högsta arbetsbåt- och yachtstandard och med en överlägsen finish såväl exteriört som interiört.

Rupert 80 kommer att utrustas med högsta tekniska standard och med alla de bekvämligheter och utrymmen för gäster och besättning som man kan förvänta sig av en verkligt exceptionell yacht.

Fartområde mellan 32 - 46 knop och relevant bränslekapacitet kommer att säkerställa tillräcklig räckvidd. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt att uppnå låga ljud/vibrationsnivåer, hög tillförlitlighet för alla system och låga underhållskostnader.

I likhet med andra Rupertbåtar kan Rupert 80 anpassas enligt kundens specifikationer.

 

*Klicka vidare*


Kommentera     Tipsa en vän     Skriv ut