Min loggbok på loggbok.me med bild på din båt


Bengt Utterström & Jan Sköld 2023-05-19


Min loggbok är en personlig loggbok för dig och din båt. På framsidan trycker vi en bild på din båt. I loggboken finns förtryckta sidor med tekniska uppgifter om din båt såsom längd, bredd, masthöjd, motorinformation med mera. Boken trycks för dig och kommer med post direkt från tryckeriet. Loggboken säljs exklusivt genom DagensBåtliv.se.

Att färdas med båt på sjön är avkopplande och glädjefyllt. Vi kommer till hamnar och skärgårdsöar, vi övernattar och nästa dags morgon börjar nya äventyr.

Några färdas långt och länge, andra kortare sträckor, många med motorbåt, andra med segelbåt eller paddlar. Alla upplever vi kärlek till naturen, skärgården, havet och friheten. 


Min loggbok.me

Vi har gjort det möjligt för dig att skapa din personliga loggbok där du kan skriva ned dina minnen och tankar dag för dag. Loggboken är anpassad för motor- eller segelbåt.

 

Loggboken innehåller sidor som du själv kan fylla i före tryck med information om dig, din besättning och fakta om din båt. Vidare innehåller boken 50 sidor där du och din besättning kan anteckna dagliga händelser om era båtfärder. Boken innehåller också sidor med information om väjningsregler, utprickning på sjön, VHF karta, årskalender mm.

 

Uppgifter som du fyller i före tryck är tekniska fakta som rör din båt. Praktiskt att ha samlat på ett ställe. Sedan kan du också fylla i din båts historia. Uppgifter som du inte fyller i före tryck kan skrivas senare för hand direkt i boken. Det finns sidor för motorservice och tankning. Resterande förtrycka sidor visar väjningsregler och utprickning.

 

Det finns ett femtiotal sidor för egna anteckningar. I slutet av loggboken hittar du VHF kanaler för Sverige, morsealfabetet och engelsk bokstavering. 


Min loggbok – unik för dig och din båt

Loggboken blir personlig med bild på båten på framsidan. På sidan tre kan du ladda upp ytterligare en bild på tex din besättning eller familjen.

 

Loggboken trycks på 150 grams skrivvänligt papper och har formatet 21 x 21 cm. Spiralrygg underlättar när du skriver i boken. Omslaget är tryckt på 300 grams tjockt papper och är folierat.

 

Välkommen att se mera på loggbok.me och beställa. Efter betalning kommer loggboken hem till dig med posten inom cirka 10 arbetsdagar.

 

Gå till loggbok.me och registrera dig. Där finns exempelbilder från det förtrycka innehållet. Sedan kan du ladda upp bilder och skriva in uppgifter om båten. Spara det du skrivit. Du kan när som helst logga in igen och fortsätta med att fylla i uppgifter. Loggboken hittar du på loggbok.me 

Loggboken ingår i Fritidsskepparens nautiska serie och säljs exklusivt genom DagensBåtliv.se. Idé och layout av Jan Sköld och Bengt Utterström.

 *Klicka vidare* Kommentera gärna artikeln. Ange för- och efternamn samt bostadsort.