I slutet av artikeln listas kategorier. Där kan du också välja DagensBåtliv.se i webbutförande.

Allt på sjön i Gustavsberg 29 - 31 augusti

"Allt på sjön" är Sveriges största flytande båtmässa. Öppnar på fredag i Gustavsberg.
För fjärde året i rad arrangeras den populära flytande båtmässan "Allt på sjön" i Gustavsberg. Över 30 världs- eller Sverigenyheter utlovas. Bland nyheterna finns motor- och segelbåtar. Ett 80-tal tillbehörsutställare har monter på land. Nytt för i år är en "Prova-på brygga". Fri entré och gratis bilparkering. Men åk gärna kollektivt från Slussen.

Under tre dagar kommer över 240 nya båtar visas upp i sjön och på land, allt från enkla dagseglare till lyxiga yachter. Av dessa är ca 30 st Sverige- eller världsnyheter!  Det kommer även att finnas en stor båttillbehörsutställning med 80 utställare för allt som behövs till båtlivet. Allt detta gör Allt på Sjön i Gustavberg till Sveriges största flytande båtmässa!

Årets stora nyhet är en ny ”Prova-på brygga” där besökarna kan prova på båtlivet. Det kommer att finnas både mindre motor- och segelbåtar med instruktörer på plats och olika sjösäkerhetsövningar och uppvisningar kommer anordnas.

Se alla utställare och läs mer på www.alltpasjon.nu

Allt på Sjön i Gustavsberg är öppen för publik kl 10-18 varje dag den 29-31 augusti med fri entré och gratis parkering. Gustavsbergs Hamn ligger cirka 20 minuters bilkörning från Stockholm City. För den som väljer att åka kommunalt går det bussar med hög turtäthet från Slussen. Hållplats är Farstaviken.

(0)
DagensBåtliv.se
Ansvarig utgivare: Bengt Utterström
Webmaster: Bengt Utterström
Redaktion: , Text & bild: Bengt Utterström, Lars W Gustavsson, Bengt Utterström & Lars W Gustavsson, Text & bild: Lars W Gustavsson
Gå till webbversion